عكاسان تصويرهائي را توليد و حفظ ميكنند كه منظره اي را به تصوير ميكشند ، داستاني را بازگو ميكنند يا حادثه اي را ثبت ميكنند. براي خلق عكسهائي با كيفيت تجاري ، عكاسان بايد تخصص فني و خلاقيت را با هم داشته باشند . ايجاد يك تصوير موفق نياز به انتخاب و ارائه سوژه اي با توانائي تاثير گذاري خاص و انتخاب تجهيزات مناسب دارد. به عنوان مثال ، عكاسان ممكن است با نورپردازي ظاهر يك سوژه را تقويت كنند و يا با تار كردن پس زمينه توجه بيننده را به جنبه خاصي از تصوير معطوف كنند.
امروزه ، بسياري از دوربينهاي عكاسي شرايطي مانند سرعت ديافراگم و بازي دريچه نور را خود بخود تنظيم ميكنند. آنها همچنين به عكاس اجازه ميدهند تا اين تنظيمها را به صورت دستي انجام دهد تا بتواند به خلاقيت و كنترل فني بالاتري برروي فرايند تصوير برداري دست يابد. علاوه بردوربينهاي خودكار و دستي ، عكاسان از مجموعه اي از فيلمها ، عدسيها ، و تجهيزات ـ از فيلترها ، سه پايه ها و فلاشها گرفته تا وسائل نورپردازي خاص استفاده ميكنند.
در ميان موسيقيدانان سنتي صد سال اخير، غلامحسين درويش معروف به درويش خان، از جهاتي خاص، يكتاست و منحصر به فرد. مهمترين ويژگي او، پيش درآمدها و رنگ هاي ساختة اوست به طرزي كه اولاً بر پايه سنت قديم ايران است و ثانياً بدون تحريف، موجبات پيشرفت موسيقي ايران را فراهم مي آورد، سرگذشت درويش خان سابقاً چندين بار توسط روح اله خالقي و حسينعلي ملاح نوشته شده است و هرمز فرهت، موسيقيدان معاصر نيز آهنگهاي وي را از لحاظ وزن و ضرب تجزيه و تحليل كرده است. نظر به حجم محدود صفات از تكرار مكررات بپرهيز و جنبه هاي تازه يي از زندگي و آثار او را در اينجا مي آورم.
غلامحسين فرزند حاج شير بشير طالقاني به سال 1251 در تهران متولد شد. به سبب علاقه به موسيقي از كودكي در دسته موزيكچي هاي مليجك و كامران ميرزا، نوازندة طبل كوچك بود و به قولي در همانجا با مقدمات موسيقي آشنا گرديد